Počivalniki za nosečnice in mlade mamice

Mamica z otrokom na počivalniku Lido

Nosečnost in materinstvo, kot eni izmed najlepših življenjskih obdobij, lahko prineseta s seboj poleg vsega lepega, tudi nekaj neprijetnosti, kot so utrujenost, otekanje nog, teža, … Ker razumemo tudi ta del nosečnosti in materinstva smo izmed vseh počivalnikov izbrali takšnega, ki najbolj poskrbi za nosečnico oz. mlado mamico. To so prepoznali tudi v porodnišnici Ljubljana, kjer mamice lahko počivajo na naših počivalnikih Lido.

Počivalniki za nosečnice in mlade mamice – prednosti:

  • Udobje sedišča in hrbtišča – počivalnik se nosečnici v vsakem mesecu nosečnosti prilagodi, saj lahko le-ta s svojo težo poljubno regulira nagib hrbtišča, da se oba počutita čim bolj udobno.
  • Udobje nog – tabure predstavlja 30% udobja, mamice in nosečnice pa so mu hvaležne za podporo nog, ki v nosečnosti tako rade otekajo. Z dvigom nog lahko to ublažimo. Kasneje lahko služi tudi kot samostojni stolček. Morda pa bo le-ta služil tudi kot začetna točka za prve korake otročka.
  • Dojenje – kot najbolj bistveni del prehrane otročka, mora potekati v miru in prijetnem ambientu. Pomembno je, da se mamica počuti dobro in da je tako njej, kot tudi otročku udobno. Položaj rokonaslonov je na počivalniku Lido v pravi višini, da se oba počutita udobno in je dojenje mirno in sproščeno.
  • Zložljiva mizica – kot pripomoček za odlaganje dude, stekleničke, knjigice, za vse, kar potrebujete na dosegu roke ob dragocenih trenutkih z otročkom.
Pokličite nas